Η PREMIUM ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

FAQ

 • Τι διαφορά έχει η "συνδρομή" από την "αγορά";

  Με την επιλογή συνδρομής σε απαλλάσουμε από την έγνοια του να αγοράζεις τροφή για τον αγαπημένο σου φίλο και αποστέλλουμε μετά από επιβεβαίωση μια νέα τροφή ανά το διάστημα που έχεις επιλέξει. Εαν θέλεις να αγοράζεις τροφή όποτε το θελήσεις εσύ τότε μπορείς να επιλέξεις "αγορά".

 • Μπορώ να διακόψω τη συνδρομή μου;

  Μπορείτε εύκολα, μπαίνοντας στο προφίλ σας και επιλέγοντας να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση και κανένα κόστος ακόμη και εαν έχετε αγοράσει μόνο μια φορά ως συνδρομητής.

 • Μπορώ να ορίσω ή να αλλάξω την ημερομηνία αποστολών;

  Εισερχόμενοι στον λογαριασμό σας μπορείτε να προσαρμόσετε την συχνότητα παραδόσεων, τα στοιχεία παράδοσης, τα προσωπικά σας στοιχεία αλλά ακόμη και να προσθέσετε και άλλες συνδρομές για άλλα σκυλιά που μπορεί να έχετε.

 • Τι γίνεται με τα μεταφορικά;

  Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για πάντα σε όλη την Ελλάδα και οι παραδόσεις γίνονται έως και 3 εργάσιμες μέρες απο την ημέρα παραγγελίας.

 • Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

  Μπορείτε να πληρώσετε είτε με αντικαταβολή κατά την παράδοση, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για αυτό, είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα από τη σελίδα μας στο κομμάτι της ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Οι πληρωμές με κάρτα γίνονται μέσω της εταιρίας Braintree (θυγατρικής της PayPal) η οποία και διαχειρίζεται τις συναλλαγές.

 • Ποιά η διαφορά στίς τροφές Mojestik και γιατί το κόστος τους είναι πιο χαμηλό σε σύγκριση με τις άλλες premium τροφές;

  Η τροφές μας παράγονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες στην Ελλάδα και προσφέρονται απευθείας απο την παραγωγή σε εσάς τους πελάτες. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσοι στην αλυσίδα και έτσι μπορούμε να τις παρέχουμε σε οικονομική τιμή.

 • Γιατί στις συσκευασίες αναφέρεται το βάρος σε 2 και 3 πεντάκιλα; (2x5KG, 3x5KG)

  Σεβόμαστε πολύ τη διατροφή του σκύλου σας και γι’ αυτό το λόγο είμαστε οι πρώτοι που διαχωρίζουμε το περιεχόμενο της μεγάλης σακούλας σε μικρότερες εσωτερικές σακούλες. Έτσι η τροφή παραμένει φρέσκια και δεν ξεραίνεται ποτέ. Επίσης μπορείτε να κουβαλήσετε μια απο τις εσωτερικές σακούλες σε περίπτωση που χρειαστεί να πάτε κάπου για λίγες μέρες και δεν θέλετε να κουβαλάτε όλη τη σακούλα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε εδώ για να λύνουμε τις απορίες σας. Στείλτε μας την ερώτησή σας και ένας υπεύθυνος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα. Για ερωτήσεις συνεργασίας παρακαλώ όπως αποστείλετε email στο [email protected]


MOJESTIK I.K.E

Έδρα: Υψηλάντη 17, Τριάδι Θέρμης,
Θεσσαλονίκη, 57001
[email protected]

Ωράριο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης
ΔΕ - ΠΑ: 09:00 - 17:00